Träning

Planera en vandring på tumanhand

Vandring och semestrande tillsammans gör en unik romantisk semester. Det behöver inte vara ni två vandring i  skogar, det kan också inkludera att utforska staden och njuta av sevärdheterna på de platser du besöker. Denna artikel är en påminnelse att njuta av sin första vandring semester med dig.

Om du funderar på en vandringstur, eller ens en backpacking äventyr, din partner kanske inte är alltför förtjust i det, men hon kanske älskar att ta en vandring mer än du gör. Se till att du inte förväntar dig att hon ska gå vilse, men bara koppla av med henne när du vandrar. Lite planering framåt kan hjälpa dig att planera saker. Har lite snacks eller ens spår mix för henne att knapra på. Håll vandringsleden nära till hands så att hon kan prata med dig utan att behöva gå för långt från där du vandrar.

Viktig med packningen

Ta med dig mycket vatten, myggspray, varma kläder, solskyddsmedel, extra snacks och alla mediciner hon kan behöva. Var noga med att ha några kalla drycker som är lätta att bära för om hon blir hungrig eller stannar för att ta en klunk vatten. Vandring med din familj kan göra för en upplevelse för dig och din fru. När du vandrar med henne, kommer du att arbeta tillsammans, vilket kan vara mycket roligt för henne. Hennes min när ni skrattar tillsammans, det är något hon alltid kommer att minnas från din resa. Ta med extra saker för att göra hennes dag med dig speciell. På så sätt kommer du att ha allt som du behöver för att göra det till en underbar semester för henne. Även om du måste vandra ensam, kan du fortfarande njuta av spåret och se till att ta din kamera med dig så att du kan ta några bilder när du slutar.

Få en karta och en översikt över vandringsområdet innan du går ut. På så sätt kan du se vad du ger dig in på. Ett annat alternativ är att fråga henne om hon vill följa med dig, sedan få henne att underteckna för din vandring tillstånd. Sedan bara huvudet där ute, oavsett hur många dagar eller timmar du ska vandra, bara vet att du kommer att njuta av det. Få dina vänner inblandade och låt dem veta att du planerar en semester tillsammans. Låt dem veta att de kommer att kunna hjälpa dig att packa och hjälpa dig att bära leveranser. Låt dem veta att de förmodligen kommer att behöva ta med egen mat och se till att få sina nummer. Säg bara inte att du planerar en vandringssemester och lämna det på det.

Besök denna sida resefokus.se om resor för mer information.