Nyheter

Stretchning efter träning

Stretch efter träning är en viktig del i personers motion rutiner. Det är lika viktigt som att äta rätt och dricka vätska. När musklerna sträcks på ett sätt som möjliggör tillväxt, Detta gör det mycket lättare att bygga muskler.  Fokus för stretching för olika metoder är annorlunda. Ibland är det viktigt att sträcka musklerna innan du tränar för att lindra träningsvärk. Detta börjar vanligtvis på morgonen efter en god natts sömn. Stretching armarna innan du tränar är ett sätt att lindra ömhet och stelhet i musklerna. Det finns också en mängd olika sträckor för att förbättra flexibiliteten i musklerna. Som en allmän regel, använd en stretchreducerande skum rulle eller stretching band som har sträckts med ett elastiskt band för att sträcka musklerna. Gör det minst en gång om dagen i några minuter. Stretching av nedre delen av ryggen kan också göras med hjälp av ett band. Det finns flera olika typer av band som har utformats för att hantera olika mängder vikt. Se till att justera bandet till din kroppsvikt när du sträcker dig, så att det inte överanstränga.

Börja med vadmusklerna

Stretching vadmusklerna är fördelaktigt om det görs innan du tränar eller samtidigt. För att sträcka på vaderna, använd en stabil yta som en stol eller bänk. Sitt på pallen eller sätet och vila foten på foten på en trappsteg, vilket gör att vadmusklerna att sträcka.

En annan stretch övning som är till nytta för armarna är att starta stretching med en fri hand. För denna övning bör du hålla armen med handen som inte fungerar i några sekunder, sedan långsamt flytta handen bort från armen. Håll sträckan under den rekommenderade tiden. Gå sedan tillbaka till sträckan i ytterligare några sekunder. En annan arm sträcka är att sitta ner och placera fötterna platt på golvet med armbågarna böjda och placeras i knät. Placera handflatan på bollen och lyft försiktigt armen upp till axeln. Dra armen tillbaka till utgångsläget för varje andas ut. Upprepa detta flera gånger, tills det är bekvämt.

Stretching axlarna kan göras med hjälp av en stabilitet boll. Sitt i en stol och placera bollen på sätet. Tryck bollen mot armen, så händerna är på bollen. Andas in och håll under den rekommenderade tiden. Sedan andas ut och långsamt dra bort handen, gör sträckan igen.

Stretching höfterna är en mycket effektiv övning. I början, bara placera ett ben framåt och den andra tillbaka. Det kan göras med antingen händer eller ben. Du kommer att behöva sträcka i olika positioner för att öka effektiviteten av sträckan. Till att börja med kan du börja med att sätta ett ben framåt och en tillbaka och långsamt trycka leden tillbaka mot sidan av kroppen. Dra knät mot bröstet och sedan dra knät tillbaka kan också vara till hjälp i höftstretching. Kom ihåg att andas. Ta några korta pauser för intervall, och håll sedan i några sekunder, sedan långsamt tillbaka till startpositionen.

Även om stretching är en mycket populär övning, är det möjligt att skada dig själv i ett passet. Att göra en sträcka felaktigt kan resultera i allvarliga skador på musklerna. Den vanligaste av skador är en ansträngd sena. Detta är oftast en påfrestning på senan som inte läker ordentligt.

Besök denna sida sharetheaction.se om träning för mer tips och råd.